X

Vill du ställa ut på biblioteken?

Fyll i och skicka in formuläret, där du berättar om din utställning. Du kan även skriva ut sidan, fylla i för hand och lämna in till ditt bibliotek.

Du får så snart som möjligt en bekräftelse på att vi tagit emot din anmälan och inom 1 månad besked på om vi har möjlighet att emot din utställning eller inte. Om vi kan ta emot den, kontaktar vi dig och bokar ett möte för att diskutera villkoren för utställningen.

Tänk på att biblioteken inte fungerar som ett galleri/konsthall och alltså inte tar emot etablerade konstnärer för utställningar (Vi hänvisar konstnärer till Konsthallen). Bibliotekspersonalen kan inte vakta utställningen, därför ställer du ut på egen risk. Du måste själv ordna med praktiska detaljer som t.ex. upphängning och presentation av utställningen. Mer information om vilka villkor som gäller kan du få på våra bibliotek, samt läsa i våra riktlinjer för utställningar. Vi vill att du tar del av denna innan du skickar in din anmälan.

Vi ser gärna att du lämnar en bild av utställningen med din anmälan. Det kan du göra genom att maila en bild, alt. skicka eller lämna bild med ansökan. Tänk på att du inte får tillbaka innehållet i ansökan, därför ska du inte lämna in originalbilder.

Ansök om att ställa ut på biblioteken

Formulär för att ansöka om att ställa ut på biblioteken.

Utställningsansökan

Information om utställaren

Det här fältet är obligatoriskt.
Text to Identify Refresh CAPTCHA Refresh CAPTCHA