Det fungerar inte att strömma filmen. Varför?

Om det inte fungerar att strömma filmen så kan det bero på att något är avvikande på ditt bibliotekskort. Exempel på detta kan vara att:

• Giltighetstiden på ditt bibliotekskort har gått ut.
  • Du har använt fel pinkod.
  • Ditt bibliotekskort är spärrat på grund av en skuld eller faktura.
  • Du är för ung för att hyra filmen (Cineasterna har åldersgränserna barntillåten, 7 år, 11 år och 15 år).

För att testa om det är något av detta som ställer till det kan du logga in under "Mina sidor" på vår webbplats. Kommer du in? Då är det inte pinkod eller giltighetstid som krånglar. Under ”Mina sidor ” kan du även se om det ligger en skuld på lånekortet som hindrar lån. När skulden är betald går det bra att låna igen.

Det kan också vara så att:

• du redan förbrukat max antal lån för perioden (2 filmer/vecka).
  • Biblioteken i Halmstads pott för månaden är slut eller det är något tillfälligt fel tjänsten.

Vid ytterligare frågor maila bibliotek@halmstad.se. Det går också bra att besöka Ord- och bildverkstaden på Stadsbiblioteket.

Kan jag strömma filmerna via Chromecast?

Cast-knappen i Chromecast

Ja. För Android-enheter och datorer med webbläsaren Google Chrome: Klicka på Cast-knappen som visas efter att du har valt en film och loggat in med ditt lånekortsnummer och pinkod. För iOS-användare (iPad/iPhone): Ladda hem Cineasterna - Chromecast App från Appstore och följ instruktionerna.

Kan jag strömma filmerna via AppleTV?

Airplay-symbolen i AppleTVJa. Starta webbläsaren på din iPhone eller iPad. Tryck på AirPlay-symbolen för att spela upp på en större skärm. Om AirPlay-symbolen inte visas, tryck på AirPlay-dubblering.

Jag vill veta mer om strömmande film-tjänsten Cineasterna.

Läs gärna Cineasternas vanliga frågor och svar.

Mina sidor