Vanliga frågor om strömmande film

Vissa problem med meröppet på Harplinge, Oskarströms och Söndrums bibliotek. Ibland kan inloggning ta upp till en halv minut, ibland går det inte alls. Felsökning pågår.

Det fungerar inte att strömma filmen. Varför?

Om det inte fungerar att strömma filmen så kan det bero på att något är avvikande på ditt bibliotekskort. Exempel på detta kan vara att:

• Du har använt fel pinkod.
  • Ditt bibliotekskort är spärrat på grund av en skuld eller faktura.
  • Det var länge sen du använde ditt kort och du finns inte längre kvar i systemet.
  • Du är för ung för att hyra filmen (Cineasterna har åldersgränserna barntillåten, 7 år, 11 år och 15 år).

För att testa om det är något av detta som ställer till det kan du logga in under "Mina sidor" på vår webbplats. Kommer du in? Då finns du kvar i systemet och det är inte pinkoden som krånglar. Under ”Mina sidor ” kan du även se om det ligger en skuld på lånekortet som hindrar lån. När skulden är betald går det bra att låna igen.

Det kan också vara så att:

• Du redan förbrukat max antal lån för perioden (2 filmer/vecka).
  • Biblioteken i Halmstads pott för månaden är slut eller det är något tillfälligt fel tjänsten.

Vid ytterligare frågor maila bibliotek@halmstad.se.

Jag vill veta mer om strömmande film-tjänsten Cineasterna.

Läs gärna Cineasternas vanliga frågor och svar.