Simlångsdalens bibliotek är tillfälligt stängt

Simlångsdalens bibliotek har lämnat sina lokaler till förmån för skolan som behöver mer utrymme.

Så länge biblioteket är stängt stannar bokbussen vid affären i Simlångsdalen, på onsdagar i udda veckor klockan 13.30-15.00. Att låta bokbussen stanna till i Simlångsdalen är en provisorisk lösning i väntan på ett nytt bibliotek. När ett nytt bibliotek kan stå färdigt är inte klart, men klart är att det ska bli ett nytt bibliotek i Simlångsdalen.

Bibliotekets sista öppetdag var torsdag 3 december 2020.

Kan jag lämna tillbaka böcker i Simlångsdalen?

Ja på bokbussens hållplats. Bokbussen stannar vid affären i Simlångsdalen, på onsdagar i udda veckor klockan 13.30-15.00. Böckerna kan alltid återlämnas på något av kommunens övriga folkbibliotek eller på någon av bokbussens övriga hållplatser. Har du inte möjlighet att ta dig till ett annat bibliotek kan du be någon annan att lämna dem åt dig. Du kan också låna om böckerna via Mina lån. Behöver du hjälp vänligen kontakta biblioteket på bibliotek@halmstad.se eller 035-13 71 81.

Vad händer med mina reserverade böcker?

Reserverade böcker hämtas på bokbussen. Vill du hellre hämta på ett annat bibliotek kan du logga in på webbplatsen och ändra detta under 'Mina reservationer'. Har du redan fått ett e-postmeddelande om att hämta på Bokbussen, behöver du kontakta biblioteken för att ändra hämtställe. Maila bibliotek@halmstad.se eller ring 035-13 71 81 så hjälper personalen dig.

Translate