Hoppa till innehåll

X

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

 

HBK hjärta läsning

För HBK är läsning viktigt. För att bli duktig inom din sport måste du träna, uppmuntras och hitta glädjen i det du gör, detsamma gäller med läsningen. Läsning ger en aktiv återhämtning och litteratur möjliggör en bra värdegrundsdiskussion för unga.

Under 2018 kommer flera spelare från a-laget komma ut på olika bibliotek för läs- och fotbollsträffar.

Minibibliotek på Örjans vall

Biblioteket finns på plats på Kids Corner, barnens plats på Örjans vall.

Kids corner är öppet 1 timme innan och sedan under match.

En perfekt plats för läsinspiration, pyssel och häng med andra HBK-supportrar.

Annika och Hanna från biblioteket finns på plats:

31/7 17.00-19.00

Kom och prata fotbollsböcker och få läsinspiration! Vi delar ut böcker och så kan du samla på ditt favoritlag som bokmärken.

P.S. I höst har du även möjlighet att träffa spelarna på lästräffar på Andersbergs och Vallås bibliotek. Datum kommer snart.

Mer om projektet

Ett läsfrämjande samarbete mellan HBK, Sisu idrottsutbildarna och Biblioteken i Halmstad med stöd från Region Halland som handlar om att på ett glädjefyllt sätt främja läsning och läsintresse. Genom att finnas på plats med böcker, lästips och inspiration när Halmstads bollklubb, HBK, spelar sina hemmamatcher, vill vi nå familjer som kanske vanligtvis inte går till biblioteket. HBK satsar på de unga supportrarna genom verksamheten Kids Corner. Projektet kommer att inledas med bibliotekets medverkan vid Kids Corner. Ett minibibliotek byggs upp och bemannas av bibliotekspersonal vid tre tillfällen under våren 2018.