Från och med den 1 juli är Getinge bibliotek stängt på grund av renovering.

En vattenläcka under midsommarhelgen orsakade omfattande vattenskador i biblioteket. Renoveringsarbetet är påbörjat, men vi kan i dagsläget inte säga hur lång tid det tar.

Kan jag lämna tillbaka böcker i Getinge?

Nej, du kan inte lämna tillbaka böcker i Getinge just nu. Böckerna kan återlämnas på något av kommunens övriga folkbibliotek eller på bokbussen. Har du inte möjlighet att ta dig till ett annat bibliotek kan du be någon annan att lämna dem åt dig. Du kan också låna om böckerna. Behöver du hjälp vänligen kontakta biblioteket på bibliotek@halmstad.se eller 035-13 71 81.

Vad händer med mina reserverade böcker?

Reserverade böcker hämtas tills vidare på Stadsbiblioteket. Vill du hellre hämta på ett annat bibliotek kan du logga in på webbplatsen och ändra detta under 'Mina reservationer'. Har du redan fått ett e-postmeddelande om att hämta på Stadsbiblioteket, behöver du kontakta biblioteket för att ändra hämtställe. Maila bibliotek@halmstad.se eller ring 035-13 71 81 så hjälper personalen dig.