Aktuellt

Vissa problem med meröppet på Harplinge, Oskarströms och Söndrums bibliotek. Ibland kan inloggning ta upp till en halv minut, ibland går det inte alls. Felsökning pågår.

Biblioteken har öppet med begränsad service och Stadbiblioteket har också begränsade öppettider. Du kan låna, hämta ut reserverade medier, återlämna medier samt göra snabba ärenden på datorer, skrivare, kopiator och scanner.

Begränsad service innebär att besök på biblioteken ska ske enligt principen "låna, lämna, gå" som innebär snabba besök. Bokbussens besökare kan inte gå in i bussen utan endast hämta reserverade/beställda böcker och lämna tillbaka. Se Vanliga frågor om bibliotekens begränsade service och begränsade öppettider.

Vanliga frågor om bibliotekens begränsade service och begränsade öppettider

Öppettider idag