Just nu kan du inte nå biblioteken via bibliotek@halmstad.se eller via e-postformulär på webbplatsen. Ring istället 035-13 71 81 eller skicka e-post till något av närbiblioteken.

Förändringar av bibliotekens verksamhet med anledning av Coronaviruset och covid-19

Biblioteken i Halmstad följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer när det gäller hanteringen av Corona Covid -19. Kommunen följer utvecklingen och tar beslut utefter den.

När du besöker biblioteken

• Välkommen in endast om du är fullt frisk. Om du har förkylningssymptom, även lindriga sådana, avråder vi starkt från biblioteksbesök.
  • Vänligen respektera markeringarna runt informationsdiskar, lånediskar och reception.
  • Vid datorer och skrivare gäller självservice.
  • Du kan inte få hjälp med digitala enheter.
  • Verkstaden på Stadsbibliotekets barnavdelning är stängd.

När du besöker bokbussen

Evenemang

Evenemang och aktiviteter i bibliotekens lokaler är inställda. De är därför markerade med "Inställt" under Evenemang. Program och aktiviteter som sker online via webben är inte inställda.

Har du köpt biljetter till barnaktiviteter som blivit inställda? Ta med biljetterna till ditt bibliotek för att få tillbaka pengarna. Du kan även spara dina biljetter och byta dem mot nya i höst.

Förlängda lånetider

Ordinarie lånetider är utökade med 14 dagar.

Kontrollera ditt återlämningsdatum via Mina lån under Mina sidor.

Getinge bibliotek är stängt från 1 juli på grund av renovering.

Det är inte bestämt när biblioteket öppnar igen.