Ställa ut på Söndrums eller Vallås bibliotek

Coronaviruset och covid-19: Stadsbibliotekets entréområde är öppet för avhämtning av reservationer, samt användning av datorer, skrivare, kopiator och scanner helgfria vardagar mellan 9.00-16.00. Du kan inte återlämna medier. Alla närbibliotek och bokbussen är fortsatt stängda. Vanliga frågor om bibliotekens stängning och den begränsade servicen.

Fyll i och skicka in formuläret, där du berättar om din utställning. Du kan även skriva ut sidan, fylla i för hand och lämna in till ditt bibliotek.

Inom kort får du en bekräftelse på att din intresseanmälan är mottagen och inom en månad besked på om det finns möjlighet att emot utställningen eller inte.

Söndrums utställningsyta:

Mått anges i bredd x höjd.

• 8 sektioner: 90x180cm
  • 6 stycken glasmontrar: 4 stycken 100x48 cm och 2 stycken 92x48cm

Vallås utställningsyta:

Mått anges i bredd x höjd.

• 3 utställningsväggar: 650x230cm, 400x230cm, 350x170cm
  • Glasmonter: 96x76cm
  • Bänk: 236cm

Tänk på:

• Stöldrisk. Du ansvarar själv för din utställning. Biblioteket har ingen möjlighet att vakta utställningen.
  • Du hänger upp och plockar ned själv. Utställaren ansvarar också för eventuellt vernissage första lördagen i utställningsperioden.
  • Presentera utställningen på ett tydligt och tilltalande sätt. Text ska vara skriven på dator.

Ansök om att ställa ut på Söndrums eller Vallås bibliotek

Information om utställningen