Hoppa till innehåll
Du är här: Du är här:

X

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

 

PressReader

Utöver nästan 200 dagstidningar och tidskrifter på svenska finns det publikationer på en rad olika språk. Du kan ladda ner upp till fem titlar på en bärbar enhet (telefon eller surfplatta) och ta med dig för vidare läsning på annan plats.

Bild på loggan

Så här gör du

Bild på loggan

Om du befinner dig på ett av våra bibliotek, anslut dig till vårt trådlösa nätverk HK-CitizenNet.

  • Om du använder surfplatta, mobiltelefon etc, ladda ner PressReaders app (gratis). Öppna appen. Det bör nu stå "Välkommen till Biblioteken i Halmstad" på din skärm och du vet då att du är ansluten till vår HotSpot. Den gröna kaffekoppen i övre vänstra hörnet visar också att du är ansluten.
  • Använder du en laptop går du till PressReaders webbplats vars adress du hittar via vår databassida.

Om du inte befinner dig på något av våra bibliotek, logga in på Mina sidor och använd länken som visas i stycket längst ner på denna sida.

I appen och på webbplatsen kan du bläddra runt på Land, Kategori, Språk eller Publikationstyp. När du hittar en titel du gillar kan du läsa den direkt medan du är uppkopplad. Du kan också ladda ner fem titlar per dygn och läsa dem vid ett senare tillfälle. I ditt personliga bibliotek ser du alla dina nedladdade publikationer.
Du har möjlighet att läsa publikationerna i originalformat, men du kan även ändra vyn för att passa din enhet. Det är även möjligt att zooma och få texten uppläst.