Hoppa till innehåll
Du är här: Du är här:

X

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

 
PressReader

Library press display har bytt namn till PressReader. Utöver namnbytet har även inloggningsätt och utbud förbättrats väsentligt.

Utöver nästan 200 dagstidningar och tidskrifter på svenska finns det publikationer på en rad olika språk. Du kan ladda ner upp till fem titlar på en bärbar enhet (telefon eller surfplatta) och ta med dig för vidare läsning på annan plats.

Bild på loggan

Och det är enkelt – gör så här:

Bild på loggan

Anslut dig till vårt trådlösa nätverk HK-CitizenNet.

  • Om du använder surfplatta, mobiltelefon etc, ladda ner PressReaders app (gratis).
    Öppna appen. Det bör nu stå "Välkommen till Biblioteken i Halmstad" på din skärm och du vet då att du är ansluten till vår HotSpot. Den gröna kaffekoppen i övre vänstra hörnet visar också att du är ansluten.
  • Använder du en laptop går du till PressReaders webbplats.

I appen och på webbplatsen kan du bläddra runt på Land, Kategori, Språk eller Publikationstyp. När du hittar en titel du gillar kan du läsa den direkt medan du är uppkopplad. Du kan också ladda ner fem titlar per dygn och läsa dem vid ett senare tillfälle. I ditt personliga bibliotek ser du alla dina nedladdade publikationer.
Du har möjlighet att läsa publikationerna i originalformat, men du kan även ändra vyn för att passa din enhet. Det är även möjligt att zooma och få texten uppläst.