2 juni 22.00-00.00 går det inte att använda bibliotekens webbplats bibliotek.halmstad.se, Biblio eller Cineasterna på grund av uppdatering.

En del av golvet på Stadsbibliotekets barnavdelning görs om

Från 25 maj till 6 juni kommer en del av golvet i landskapet på barnavdelningen att göras om för att ljuddämpningen ska bli bättre. Vi ber om ursäkt för eventuella svårigheter att komma åt medierna i detta område under tiden som arbetet pågår. Prata gärna med personalen för att få hjälp om just de medier du söker inte är åtkomliga.

Förändringar av bibliotekens verksamhet med anledning av Coronaviruset och covid-19

Biblioteken i Halmstad följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer när det gäller hanteringen av Corona Covid -19. Kommunen följer utvecklingen och tar beslut utefter den.

När du besöker biblioteken

• Välkommen in endast om du är fullt frisk. Om du har förkylningssymptom, även lindriga sådana, avråder vi starkt från biblioteksbesök.
  • Vänligen respektera markeringarna runt informationsdiskar, lånediskar och reception.
  • Vid datorer och skrivare gäller självservice.
  • Du kan inte få hjälp med digitala enheter.
  • Verkstaden på Stadsbibliotekets barnavdelning är stängd.